KUĆNI TESTOVI

Naši naučni testovi na osušenoj krvi otkrivaju balans Omega-6:3 i nivoe vitamina D u vašem telu. 

Kvalitet
Organsko
Sigurnost
Zdravlje
Bolji život

BalanceTest

 

Zinzinov BalanceTest je jednostavan test koji sami možete da uradite kod kuće, da bi ste uradili analizu masnih kiselina koje se nalaze u kapilarnoj krvi koja se dobija iz vrha prsta, pomoću tehnike osušene kapljice krvi (DBS).

Naučno je dokazano da je DBS tačan koliko i uzorak venske krvi kada se analiziraju masne kiseline. Sve što je potrebno je da kapnete nekoliko kapi krvi sa vrha prsta na Vhatman® filter papir da bi ste videli rezultat a potrebno je svega manje od minuta da se kompletan test završi.

-Samo-testiranje kapljice krvi, koje se lako koristi

-Meri 11 masnih kiselina u vašoj krvi

-Pruža podatke o vašem balansu Omega-6:3

BalanceTest x2

 

Dobijte jedinstven uvid u ravnotežu Omega 6:3 u Vašem telu i pogledajte individualizovane rezultate BalanceTest-a „pre i posle“.

Ovaj jednostavan test na suvoj kapljici krvi, koji obezbeđuje nezavisna laboratorija VITAS, može se brzo obaviti kod kuće i pomoći vam da započnete svoj zdravstveni protokol.

-Samo-testiranje kapljice krvi, koje se lako koristi

-Meri 11 masnih kiselina u vašoj krvi

-Pruža podatke o vašem balansu Omega-6:3

Vitamin D Test

Test na vitamin D je laboratorijski analiziran test osušene krvi na mrljama koji otkriva trenutni status i pomaže u prilagođavanju nutritivnih potreba za vitaminom D. Uzima se brzo i jednostavno, a rezultat statusa vitamina D je sažet u jednostavanom grafikonu.

Kada uradite test imaćete uvid u Vaše nivoe vitamina D u organizmu i dobićete Vama prilagođene preporuke o tome kako da održite ili poboljšate svoje nivoe vitamina D. Preporučuje se da se test radi svakih 120 dana kako biste pratili svoj status i prilagodili unos vtamina Di način života u skladu sa sezonskim varijacijama.

-Meri status vitamina D
-Brzo i lako se koristi
-Dubinsko znanje
-Pratite svoj napredak
-Anonimni rezultati testova 

HbA1c Test

Vodite računa DANAS o svom budućem zdravlju!

Znanje je moć.

Stavite svoj lični zdravstveni status na radar i saznajte da li je vaš trenutni način života održiv ili morate odmah da preduzmete mere za trajno zdravlje. Odredićemo vaše dugoročne nivoe šećera u krvi u kontekstu vaše ishrane i ukupnih navika i voditi vas ka budućnosti blagostanja.
Test uključuje procenu životnog stila sa personalizovanim preporukama o ishrani, aktivnostima i vežbanju.

-Merenje dugotrajnog nivoa šećera u krvi
-Procena životnog stila
-Uključuje procenu rizika od dijabetesa tipa 2
-Lične preporuke kako da poboljšate svoje zdravstveno stanje
-Pratite svoj napredak
– Anonimni i klinički tačni rezultati testova iz nezavisne i sertifikovane laboratorije

Dr. Predrag Mišić - (+381) 60/555-7673

Za kompletan Vaš put u popravljanju Vašeg organizma i Vašeg celokupnog zdravstvenog stanjas, biću uz Vas kao Vaš savetnik, doktor i prijatelj. Za savete pri odabiru proizvoda shodno Vašem trenutnom stanju organizma, prvo me kontaktirajte da bih Vam mogao preporučiti određene proizvode koji su Vam potrebni i da od početka pratim Vaš put prema boljem zdravlju i Vašem ličnom uspehu.