MASKE ZA KOŽU

Naš izbor specijalnih tretmana za dubinsko čišćenje, dubinski negujućih za bujno, hidrirano i blistavo lice. Svi su vredni toga.

Kvalitet
Organsko
Sigurnost
Zdravlje
Bolji život

AMAZE Maska sa vlaknima

AMAZE je duboko penetrirajuća maska koja se sastoji od 100% biorazgradivih vlakana mekog drveta. Trenutačno podiže kožu za zaglađenu, super-hidratizovanu i napunjenu kožu.

Za sve tipove kože.

AMAZE se sastoji od veoma moćne mešavine aktivnih sastojaka koji se sastoji od biljnih matičnih ćelija iz švajcarskih snežnih algi i runolika, kompleksa peptida protiv bora i jedinstvene kombinacije minerala, vitamina i prirodnih ulja. Moćni hidratantni kompleksi sa kratko i dugolančanim hijaluronskim kiselinama obezbeđuju dugotrajnu hidrataciju kože. Nudi efekat sličan botoksu i ispravlja fine linije i bore za neuporediv komfor kože i vrhunsku glatkoću. Optimizuje elastičnost kože – koža je zategnuta i intenzivno hidratizirana. AMAZE obuhvata najfinije sastojke za regeneraciju i aktiviranje u visokoj koncentraciji za poboljšanje procesa samoobnavljanja i stimuliše ćelijske aktivnosti za mladalačku, blistavu i uravnoteženu kožu.

-Stimuliše obnavljanje ćelija i proizvodnju kolagena.
-Poboljšava strukturu kože, usporava proces starenja ćelija kože, povećava proizvodnju kolagena i smanjuje bore sa visoko efikasnim peptidnim kompleksom protiv bora.
-Vraća elastičnost kože kroz dugotrajnu hidrataciju i promoviše lipidnu barijeru kože pomoću 72H Moisture Complex.
-Pomaže u smanjenju dubokih bora, bora na čelu i obrazima.
-Trenutačno podiže kožu za zaglađenu, super hidratiziranu i zategnutu kožu.

MAXIMIZE maska od crnih algi

Maximize je veoma aktivna, rashladna maska prepuna moćnih sastojaka za povećanje kolagena sa bambusovim ugljem za enzimski piling. Aktivira funkcije kože za prefinjenu, zaglađenu i zategnutu kožu.

Za sve tipove kože.

MAXIMIZE se sastoji od veoma moćne mešavine aktivnih sastojaka koji se sastoji od biljnih matičnih ćelija iz švajcarskih snežnih algi i runolika, jedinstvene kombinacije smeđih algi, vitamina i bambusovog uglja za piling. Moćan hidratantni kompleks sa kratko- i dugolančanim hijaluronskim kiselinama obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju kože. Detoksirajte kožu aktivnim bambusovim ugljem. Zaslužno pomaže u čišćenju kože tako što otčepljuje pore i uklanja masnoću, prljavštinu i nečistoće, upija minerale, toksine i druge štetne materije iz vaše kože. Takođe pomaže u pilingu mrtvih ćelija kože. Ovaj suštinski prvi korak vodi do čiste, mekane, gipke, ujednačene i prefinjene kože.

-Eksfolira i dubinski pročišćava za vidno svetliji i prefinjen ten.
-Štiti od oksidativnog stresa.
-Hladi obnavlja i hidrira kožu i podstiče proizvodnju kolagena.
-Aktivira funkcije kože za prefinjenu, zaglađenu i zategnutu kožu.

Dr. Predrag Mišić - (+381) 60/555-7673

Za kompletan Vaš put u popravljanju Vašeg organizma i Vašeg celokupnog zdravstvenog stanjas, biću uz Vas kao Vaš savetnik, doktor i prijatelj. Za savete pri odabiru proizvoda shodno Vašem trenutnom stanju organizma, prvo me kontaktirajte da bih Vam mogao preporučiti određene proizvode koji su Vam potrebni i da od početka pratim Vaš put prema boljem zdravlju i Vašem ličnom uspehu.