SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

Obrišite sve nečistoće i nesigurnosti i osetite lakoću čiste, uravnotežene, osvežene kože. Najvažniji prvi korak vaše holističke rutine nege kože.

Kvalitet
Organsko
Sigurnost
Zdravlje
Bolji život

ERAZE Pena za čišćenje

 

Eraze je nežno sredstvo za čišćenje, hidrataciju, oplemenjivanje i osvežavanje. Uravnotežuje i osvežava kožu.

Za sve tipove kože.

ERAZE se sastoji od veoma moćne mešavine aktivnih sastojaka koji se sastoji od biljnih matičnih ćelija iz švajcarskih snežnih algi i runolika, 72-časovnog kompleksa za vlagu i aloe vere kako bi se obezbedila dugotrajna hidratacija kože. Čisti i podržava ravnotežu hidrolipidnog filma, a prirodna zaštitna barijera kože umiruje kožu smanjujući sklonost ka iritacijama.

Vaša koža ostaje blistava, sveža, hidrirana i savršeno pripremljena za sledeću rutinu nege kože.

-Uklanja sve tragove prljavštine, mrtvih ćelija kože i šminke bez sušenja.
-Pruža dugotrajnu hidrataciju kako bi se očuvala korisna lipidna barijera kože.
-Uravnotežuje i osvežava kožu.

 

VITALIZE pena za mekoću

Vitalize je nežan, balansirajući remineralizujući i hidratantni omekšivač u peni. Pruža hidratiziranu, glatku i savršeno pripremljenu kožu.

Za sve tipove kože.

VITALIZE se sastoji od veoma moćne mešavine aktivnih sastojaka koji se sastoje od biljnih matičnih ćelija iz švajcarskih snežnih algi i runolika, kompleksa za vlagu i aloe vere koji obezbeđuju savršenu hidrataciju kože.

Vlaži i smiruje kožu, remineralizuje i podržava ravnotežu hidrolipidnog filma i prirodne zaštitne barijere kože i umiruje kožu smanjujući sklonost ka iritacijama.

Vaša koža ostaje blistava, sveža, hidrirana i savršeno pripremljena za sledeću rutinu nege kože.

-Remineralizuje, smiruje i oplemenjuje kožu bez isušivanja.
-Vlaži i održava prirodnu ravnotežu vlažnosti kože.
-Pruža hidratiziranu, glatku i savršeno pripremljenu kožu.

 

Dr. Predrag Mišić - (+381) 60/555-7673

Za kompletan Vaš put u popravljanju Vašeg organizma i Vašeg celokupnog zdravstvenog stanjas, biću uz Vas kao Vaš savetnik, doktor i prijatelj. Za savete pri odabiru proizvoda shodno Vašem trenutnom stanju organizma, prvo me kontaktirajte da bih Vam mogao preporučiti određene proizvode koji su Vam potrebni i da od početka pratim Vaš put prema boljem zdravlju i Vašem ličnom uspehu.