Mi smo pioniri personalizovane ishrane zasnovane na testovima

Vraćanje sveta u ravnotežu. Jedna po jedna osoba.

„Sve što radimo, radimo za Vas. Stavićemo Vaše telo na test da Vam to i dokažemo. Podržani smo naukom, pokretani prirodom i vođeni našim snažnim skandinavskim nasleđem. Tu smo da uravnotežimo Vaš život. Ovo je misija koju sprovodimo u praksi svakog dana, kojom ćemo Vam pokazati zdraviji način života.“

Hilde and Ørjan Sæle

Zinzino founders

Upoznajte novu generaciju ishrane

Put do boljeg zdravlja je lično putovanje

Naučni i poverljivi testovi osušene krvi su u srcu naše dinamičke strategije ishrane. Osposobljavanje vas sa činjenicama i alatima za donošenje informisanih odluka o vašem ličnom zdravlju.

Mi inspirišemo promene u životu

ZinZino je rođen iz želje da razmišlja drugačije. Preduzetnički par Hilde i Ørjan Sæle želeo je da se vrati svojim korenima, svojoj velikoj strasti za deljenjem sjajnih proizvoda. Oni su postavili za svoju misiju da povrate pristup orijentisan na kupca u direktnoj prodaji. Hrabar potez koji je takođe doveo njihov posao u prvi plan personalizovane ishrane zasnovane na testovima. Danas je ZinZino prošao put od malog skandinavskog start-up-a do toga da je na listi Nasdak First North-a kao jedna od najbrže rastućih kompanija za direktnu prodaju u oblasti zdravlja. Uvek stavljajući kupca na prvo mesto.

Oblikujte budućnost ishrane sa nama

Kao ZinZino nezavisni partner, pridružite se pionirima personalizovane ishrane koji nude inovativne proizvode koji bukvalno menjaju živote ljudi. Mi smo tesno povezana, globalna zajednica strastvenih pojedinaca koji zajedno rade na vraćanju sveta u ravnotežu. Pridružite nam se danas!

F.A.Q.

Imate pitanja?

Kako mogu da naručim proizvode?

Proizvode možete poručiti direktno sa našeg sajta sa kontakt forme ili pozvati na broj telefona +381 6

Kako da znam koji mi je proizvod potreban?

Zahvaljujući našem iskusnom doktoru Predragu Mišiću, Vi ste u sigurnim rukama. On će da Vas sasluša i da Vam preporuči proizvod.

Kako mogu da postanem partner?

Dr. Predrag Mišić će Vam objasniti kompletnu proceduru kako da postanete partner.

Da li mogu dodatno da se bavim ZinZinom?

Svakako da možete. Mnogi su se odrekli svoje karijere i ZinZino im je postao jedini način zarade. Vi sami odlučite tokom vremena kako i šta želite.

„Želimo da budemo svetski lideri u personalizovanoj ishrani i preventivnom zdravlju.“

Dag Bergheim Pettersen, CEO