Kako da brinete o svojoj koži u svakoj deceniji?

Nije uvek lako „pročitati“ svoju kožu. Jednog dana je suvo, a sledećeg je masno, pa probate novi proizvod, a sada se borite i sa crvenilom.

Pravila kože u vašim 20-im!

Ovo je nepobediva decenija u kojoj mislite da nikada nećete ostariti. To jednostavno nije u vašem perifernom vidu. To je poglavlje mnogih tranzicija – diplomiranja u odraslo doba i otkrivanja ko ste. Poslednja stvar o kojoj verovatno razmišljate je vaša koža. Ipak, ovo je decenija u kojoj bi trebalo da date prioritet nezi kože jer, kao i svaka dobra investicija, vreme je na vašoj strani i dobre navike su složene. Počnite da postajete svesni proizvoda koje stavljate na lice. Uvek se odlučite za prirodna, netoksična rešenja, tako da ne morate toliko da „radite“ u budućnosti. Koristite SPF 30 svaki dan da zaštitite kožu od štetnih UV zraka koje stvaraju bore. Jedite ishranu bogatu proteinima, voćem i povrćem, integralnim žitaricama, zdravim mastima i ribom za zdravlje kože.

Priroda je i dalje na vašoj strani u vašim tridesetim

Ne paničite! Niste stari. Ovo je decenija u kojoj ćete verovatno početi ozbiljno da shvatate zdravlje kože. Priroda kaže da u vašim 30-im ćelije počinju da pokazuju znake promene. Smanjenje proizvodnje kolagena dovodi do manjeg volumena lica. To je takođe poglavlje u kojem žene imaju bebe, što ima implikacije na kožu. Zinzino’s 24-Hour Skin Serum je pravo rešenje za vas.

40 je novih trideset!

Oh da, jeste! Ovo je vreme kada je vašoj koži potrebna dodatna ljubav. Limfni sistem, odgovoran za drenažu toksina, počinje da usporava. Koža ima tendenciju da bude naduvanija, dosadna i podložnija spoljnim faktorima poput sunčeve svetlosti i zagađenja. Uložite u brigu o sebi, posebno ako ste zauzet roditelj. Fino podesite strategije i rutine koje pomažu u upravljanju nivoima stresa. Uložite vreme u aktivnosti u kojima uživate i koji će vam pomoći da se osećate mladoliko. Zinzinov serum za kožu je trostruki pristup koji štiti, popravlja i obnavlja vaš ekstraćelijski matriks, što je ključno tokom ove decenije.

50 je vaše vreme da zablistate!

Oštećenja od sunca i izbor načina života postaju vidljiviji, stvarajući tamne mrlje na koži. Počećete da učite šta su paukove vene i kako nedostatak elastina čini da stvari opadaju tamo gde nikada nisu bile. Očni kapci postaju teški i „zakriveni“ dok koža gubi svoje mladalačko telo. Fokusirajte se na celo telo, a ne samo na lice. Svakodnevno hidrirajte svoje celo telo i prihvatite da je velika lepota u starenju. Ništa ne izgleda bolje od uma koji je oslobođen negativnih misli. Velikih 5-0 je vaše vreme da zablistate.

 

Idealno za kožu Zinzino skin serum